Annons
Annons

Clarion Collection tar hem 6 priser på tripadvisors topplista

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Tripadvisor, en av världens största sidor för gästers omdömen, utser årligen de 25 bästa hotellen i världen. Via “Travellers Choice”, i kategorin BEST SERVICE har Clarion Collection tagit hem tre placeringar vardera i både Sverige och Norge. De högst rankade Clarion Collection hotellen i Sverige är Clarion Collection Hotel Victoria,  Clarion Collection Hotel Borgen och Clarion Collection Hotel Kompaniet. I Norge tas servicepriset hem av Clarion Collection HelmaClarion Collection Tollboden och Clarion Collection Hammer.

– Att få tre placeringar i vardera land, i dagens stora hotellutbud är helt fantastiskt. Det är tveklöst en av de bästa utmärkelser man kan få eftersom det är gästernas egna bedömningar. Jag är otroligt stolt över alla våra hotell som lyckats visa vad god service handlar om, säger Richard Svartvik, Director of Operations Sweden & Baltics.

I hotellens egna system haglar gästnöjdheten gällande servicenivån på samtliga Clarion Collection hotell, men i synnerhet hos de 6 vinnarna. Hotellen arbetar strategiskt med att ständigt förbättra den totala upplevelsen med service i centrum.

– Här måste vi ständigt ligga i topp och vara lyhörda för våra gästers önskemål. All feedback måste tas på allvar och samtliga i huset jobbar för att våra gäster skall lämna hotellet med känslan av att snart vilja komma tillbaka, säger Ulrika Westin, GM Clarion Collection Victoria i Jönköping, som dessutom vann 1:a pris på årets interna vinterkonferens som årets Clarion Collection hotell. För andra året i rad. 

Clarion Collection Hotel Victoria var med även på 2017 års lista och har i år klättrat tre placeringar och hamnade nu på 8:e plats. Clarion Collection Hotel Borgen hamnade på 10:e plats och Clarion Collection Hotel Kompaniet fick placering 23. I Norge fick Clarion Collection Hotel Helma placering nr 6, Clarion Collection Hotel Tollboden nummer 15 och Clarion Collection Hotel Hammer nummer 21.

– Självklart har vi ett enormt fokus på service, precis som alla våra kollegor och konkurrenter. Att komma med på denna lista är oerhört prestigefyllt och absolut inget vi tar för givet. Personalen på våra hotell är oerhört professionella och det bästa vi har, säger Mathias Mansoori, Director of Operations Norway.

Hela listan över Sveriges 25 bästa servicehotell hittar du här.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.