Annons
Annons

Belloras skärmfria hotellrum – en global världsnyhet!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Världens första hotellrum där priset avgörs av hur mycket man surfar. Det skärmfria hotellrummet på Hotel Bellora har blivit en viralsuccé där några av världens största tidningar har skrivit om The Check Out Suite i Göteborg, däribland amerikanska FOX News.

Här checkar du ut från social media och checkar in på Hotel Bellora. The Check Out Suite är en unik hotellvistelse som premierar skärmfri tid och ger par och familjer förutsättningar att umgås med varandra istället för med sina skärmar. Rummet är utrustat med den smarta lampan Skärmfri som kalkylerar priset efter hur mycket tid gästerna spenderar på sociala medier. Lampans sken skiftar gradvis och när den slår om till rött har rummet nått fullpris.

Rummet lanserades i slutet på förra veckan och blev direkt en global världsnyhet! Hittills har de största medierna och tidningarna i länder som USA, Israel, Malaysia, Ryssland, Danmark, Finland, Thailand, Sydafrika, Indonesien, Indien, Nya Zeeland, England, Portugal, Spanien och Dubai uppmärksammat den annorlunda idéen.

”Som hotell är det så klart viktigt att kunna uppmuntra människor att på riktigt umgås med varandra när de bor hos oss. The Check Out Suite är ett spännande koncept som verkligen utmanar beteenden och vi är helt ärligt lite tagna på sängen över det stora globala intresset”, berättar Mariana Valderrama Gaete, General Manager, Hotel Bellora.

Över 500 svenska familjer och par har redan ansökt om att bo i rummet. Samarbetet görs tillsammans med Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän som jobbar förebyggande med digital hälsa för barn, ungdomar och familjer. Hotel Bellora och ESS Group brinner för upplevelser som är på riktigt så kombinationen av drivkrafter är alldeles perfekt.

Förutom att man kan anmäla sitt intresse på Länsförsäkringars sajt så kan man också signa upp sig på en skärmfri deal på Hotel Belloras hemsida. Med tanke på det globalt stora intresset diskuteras just nu hur hotellet kan jobba mer med den här nya och alternativa typen av dynamisk prissättning.

”Vi har 97 charmiga rum på Avenyn i Göteborg, Bellora Boxing Club på våning 2, vår berömda takbar Cielo, en nattklubb i källaren. en bar och restaurang fylld med italiensk värme och puls. Vi vill alltid leverera så mycket mer än ett vanligt hotell. Att få tänka nytt även när det kommer till prissättning och skärmtid känns som pricken över i:et i den ambitionen”,

Mariana Valderrama Gaete, General Manager, Hotel Bellora. Tweet

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.