Annons
Annons

Begagnade bröllopsklänningar hos Clarion Hotel Amaranten

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

 Den 2 mars ska Clarion Hotel Amaranten tillsammans med Amina Paracha från hållbarhetsbloggen “Sustainable Luxury” arrangera ett event med fokus på försäljning av begagnade bröllopsklänningar. De vill skapa en mötesplats för säljare och köpare, för givetvis vill alla klämma och känna på sin drömklänning innan man gör sitt val för den stora dagen.

Deras shoutout är just nu att alla kvinnor som har en gammal bröllopsklänning som ligger hemma utan att göra någon nytta nu kan sälja den på plats på Clarion Amaranten den 2 mars. Klänningen måste vara ren och fin och prislappen får inte ligga över 5000 kronor.

Det måste finnas hundratals kvinnor som har en bröllopsklänning liggande hemma på vinden eller längst in i garderoben som de gärna vill sälja men som inte orkat ta tag i. Samtidigt som det måste finnas minst lika många som letar efter sin drömklänning men som inte har budget för att köpa en helt ny. Vår vision är att genom detta event få dessa säljare & köpare att mötas. Det går också helt i linje med vårt hållbarhetsarbete med fokus på miljö och återanvändning, säger Hanna Holfve, Marketing Manager på Clarion Hotel Amaranten.

Eventet kommer äga rum i hotellets bar, Tap Room Kungsholmen, där de dagen till ära kommer fokusera lite extra på läskande bubbel. Mer info om själva eventet kommer längre fram, nu är det fullt fokus på att samla in bröllopsklänningar.

En brudklänning är något man, om allt är lyckosamt, bara använder en gång. Ur ett hållbarhetsperspektiv är det inte lika lyckosamt. Därför känns det extra kul att få möjlighet att i och med det här eventet få bringa lycka åt flera, säger Amina Paracha, grundare av bloggen och instagramkontot Sustainable Luxury

Vill du sälja din bröllopsklänning? Se mer info nedan!

  • Anmäl dig eller be om mer information via Hanna.holfve@choice.se
  • Skicka in följande till Hanna.holfve@choice.se:
    – En bild på klänningen
    – Storlek
    – Pris (Max 5000 SEK / samt ordinarie pris)
  • Viktigt: klänningen måste vara hel & ren och du måste själv kunna närvara på plats vid försäljningen, betalningen sker direkt till ditt privata swishkonto eller med kontanter. 
  • Gå med i eventet på Facebook – här!

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.