Annons
Annons

Aktivt sportlov för hela familjen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Alla vill eller har inte möjlighet att åka skidor på sportlovet. Då kan en vistelse vid TanumStrand, som fortsätter sin satsning på aktiv familjeavkoppling, vara det perfekta alternativet.

Det är viktigt för barn och ungdomar att skaffa sig goda vanor tidigt. Och som bekant så gör ju barn ofta som vi vuxna…. Att röra på sig och hitta på saker tillsammans, barn och vuxna, är en trend som växer sig allt starkare. Det märker TanumStrand lite extra nu när det närmar sig sportlovstider.
– Barnen tycker det är fantastiskt roligt när mamma och pappa är med och tränar. Det har så många positiva effekter, speciellt då skärmtiden bara ökar – bland alla åldrar. Här får barnen direktuppmärksamhet och jag tror verkligen att detta är ett enkelt sätt att stärka familjerelationerna, säger instruktören Michaela Sperring som håller i flera av familjepassen på TanumStrand.
Michaela har också många tips på hur man kan bli mer aktiv hemma i vardagen:
– Krångla inte till det! Om ni är nybörjare så börja med att ta en promenad runt kvarteret innan ni borstar tänderna på kvällen. Sedan kan ni öka på. Ät middagen ute och gå ut i naturen. Sätt på en bra låt och tokdansa tillsammans i tre minuter!

Inspirerande utemiljö och härliga bad
TanumStrands havsnära läge lockar till lek och utevistelse. Här vill man bara vara! I eventhallen är Action Zone öppen för alla som gillar att busa och röra på sig. Dessutom så vill man ju bada! TanumStrand har ett stort familjebad inomhus och erbjuder även salta vinterbad med bastu på bryggan. Självklart varvas de aktiva upplevelserna med massa god mat och tid för föräldrarna att njuta av lugnet på SPA. Så härligt och något för alla helt enkelt!

Här kan du ta del av Sportlovsprogrammet på TanumStrand>>> 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.