Xanté lanserar årets schlagerdrink i ett maxat schlagerkit

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

I samband med starten av Melodifestivalen lanserar Xanté ett schlagerkit för att göra de stundande schlagerfesterna ännu roligare. Schlagerkitet är framtaget i samarbete med Fanta och innehåller receptet till årets schlagerdrink, produkter som maxar schlagerpartyt och en dans för årets Melodifestival-partyn, koreograferad av dansaren Edin Jusuframic.

För att underlätta för alla som ställer till med fest i samband med Melodifestivalen har Xanté tagit fram ett schlagerkit tillsammans med Fanta. I kitet ingår recept till årets schlagerdrink som i år har smak av citron och fläder.

- Äntligen kan vi presentera årets schlagerdrink! Det är en fräsch och läskande drink som passar alla oss dansanta schlagerälskare som längtat efter årets folkfest,

Sanna Sundin, Senior Brand Manager för Xanté. Tweet

Schlagerkitet innehåller allt för ett maxat schlagerparty och kommer i två delar; ett fysiskt kit med bland annat drinkglas, fjäderboor och discokulor som kopplas ihop med iPhone, och ett digitalt kit som laddas ner. Det digitala kitet innehåller bland annat ett schlagerquiz, en Spotifylista skapad av schlagerexperter och nytt för i år – schlagerdrinksdansen!

– Schlagerdrinksdansen är ett nytt inslag i årets schlagerkit och är framtaget tillsammans med Edin Jusuframic som har en massa erfarenhet från att dansa på Melodifestivalens scen. Vi vill förena alla schlagerälskare ute i landet i ett gemensamt dansmove, och vi hoppas att dansen gör schlagerfesterna ännu roligare, säger Sanna Sundin.

Xanté utmanar alla schlagerälskare i en tävling på Instagram. Den som laddar upp sin schlagerdrinksdans och taggar inlägget med #schlagerdrinken kan vinna biljetter till finalen av Melodifestivalen i Stockholm den 9 mars 2019.

Schlagerkitet finns att köpa på www.schlagerdrinken.se och kostar 199 kr. På sajten finns även det digitala kitet som laddas ner gratis samt mer information om tävlingen, videoinstruktion till schlagerdrinksdansen och recept till årets schlagerdrink.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.