Annons
Annons

Storfavoriter i ny design!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nu stegar två skönheter in på hyllan, och det med besked! Det är de mousserande hjältarna Black Tower Organic Sparkling och Black Tower Organic Sparkling Rosé som getts en helt ny, sober och mer stilren design än tidigare.

Den mousserande duon introducerades på den svenska marknaden för ett par år sedan och blev snabbt en bubblande dundersuccé. Det faktum att vinerna funkar året runt och lika fint som aperitif, till kryddstarka rätter eller till desserter på frukt och bär golvade många. Och att det ekologiska och veganvänliga paret hade bubblat upp för att stanna var ett faktum.

Nu lanseras de båda vinerna i helt ny kostym. 

– Att hänga med i de designmässiga svängningarna har blivit hela Black Tower-portföljens signum. Och här är Black Tower Organic Sparkling och Black Tower Organic Sparkling Rosé definitivt inga undantag! För att fortsätta vara snyggast på festen får man byta om ibland. Därför lanseras nu vinerna i en ”kurvigare” flaska än tidigare och med en design som är både levnadsglad och elegant på samma gång. Ihop med det oslagbara priset tror vi på att vinerna fortsätter att vara mångas favoriter,

Petra Ekholm, produktchef, Hermansson & Co. Tweet

Nya Black Tower Organic Sparkling och Black Tower Organic Sparkling Rosé finns i hyllan hos de flesta Systembolag I landet. Men kan annars beställas till valfri butik via Systembolagets hemsida.

Black Tower Organic Sparkling (75 kr, nr 77142, alkoholhalt 11%)
Mousserande vin med fruktig doft av persika, päron och jasmin. Fräsch och fruktig smak av persika, gula päron, krusbär och jasmin. Vinet är ekologiskt och veganskt.

Black Tower Organic Sparkling Rosé (75 kr, nr77222, alkoholhalt 11%)
Frisk och fruktig doft av citrus och sommarbär såsom hallon, smultron och jordgubbar. Ungdomlig och frisk smak av jordgubbar, smultron och geléhallon med en behaglig syra och lätt avslut. Vinet är ekologiskt och veganskt.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.