Miniuty – Limited Edition Ruby Taylor

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

M de Minuty – Limited Edition Ruby Taylo

För andra året i rad lanserar Château Minuty en M de Minuty Limited Edition, i år signerad av illustratören och designern Ruby Taylor från UK.

En flaska Minuty är mer än bara en flaska vin, det är en symbol för Provence, en inbjudan till att komma närmare solen och känslan av den unika regionen och livsstilen i Saint-Tropez.

Ruby Taylor vill med sitt 50-talsinspirerade och färgsprakande mönster med snäckor, skaldjur, tidsenliga solglasögon och bikinis, ta med dig på en resa till Saint-Tropez. Sommarstaden med sin unika ”ambience” som både är retro men samtidigt modern. Ljus laxrosa färg. Frisk och bärig doft med inslag av fläder, hallon, smultron och apelsinskal. Torr frisk smak med toner av vinbär, hallon, smultron apelsinskal och en mycket frisk och lite örtig karaktär. Ett perfekt vin till fisk och skaldjur, fräscha sommarsallader, grillade fiskrätter, örtgrillade kycklingrätter, sushi eller bara njuta ett glas av med vänner och familj!

Producent: Minuty
Ursprung: Frankrike, Côtes de Provence
Årgång: 2018
Artikelnr: 72902
Pris: 149 SEK

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.