Annons

En färdigblandad cocktailfavorit

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Explorer lanserar nu en färdigblandad Cosmopolitan, redo att serveras och avnjutas. Det genomarbetade receptet ger en frisk och bärig smak av tranbär och lime. Med sitt inslag av citrus bjuder den även på en frisk eftersmak med en balanserad sötma.

Cosmopolitan, även känd som Cosmo, är en av de mest populära cocktaildrinkarna på drinkmenyn. Den dök först upp i början på 1980-talet i USA och togs fram som den perfekta drinken att servera i ett martiniglas. Det som sedan gjorde den omåttligt populär världen över var den regelbundna birollen i tv-serien Sex and the City.

Med Explorers cocktailnyhet kan du nu servera en klassisk Cosmopolitan, helt utan avancerade drinkrecept. Det enda du behöva tänka på är att servera den väl kyld i ett coupette- eller martiniglas. Och gärna med lite apelsinze¬¬¬st som garnityr.

– Med Explorer Cosmopolitan vill vi göra det enkelt att kunna servera en klassisk cocktail hemma – lika bra och god som om den vore skakad av en bartender, säger Caroline Grundström Senior Brand Manager för Explorer hos Altia Sweden.

Explorer Cosmopolitan kommer på PET-flaska, vilket är ett naturligt led i Explorers ambition att vara så skonsam mot miljön som möjligt. Tillverkning av PET-flaskor kräver lägre energiförbrukning och minskar utsläppen av växthusgaser med hela 45 %. Dessutom återvinns PET-flaskor i högre utsträckning än glasflaskor.

Explorer Cosmopolitan finns i Systembolagets ordinarie sortiment från och med mars.

Kort om Explorer:
Explorer Vodka skapades 1958 och blev snabbt en svensk favorit, vilket den är än idag. Grundtanken från 50-talet håller ännu: en prisvärd och ren vodka, som gjord för att blanda drinkar på̊. Skeppet och seglet, som är Explorers signum, ritades ursprungligen av Sigvard Bernadotte.

Explorer Cosmopolitan
Systembolagsnummer 143-01
Pris: 159 SEK (ex. pant)
Alkoholhalt 25%
Förpackning: PET-flaska

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.