Annons
Annons

Specialkaffe sätter extra smak på alpina VM

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Kafferosteriet Löfbergs är officiell kaffepartner till FIS Alpine World Ski Championships i Åre. Då vill man såklart bjuda alla kaffeälskare på nått riktigt extra. Därför har man tagit fram Åre 2019 Limited Edition, ett specialkaffe odlat på samma höjd som VM-backarna i Åre.

Åre 2019 Limited Edition görs på ekologiska arabicabönor från Chiapas i södra Mexico. Noga utvalda av Martin Löfberg. Resultatet är ett välbalanserat specialkaffe med finstämda toner av smörkola och en mjuk, fruktig syrlighet.

Åre 2019 Limited Edition finns i begränsad upplaga på Löfbergs kaffebar i eventbyn i Åre – och på Löfbergs Rosteri & Kaffebar i Stockholm och Karlstad.

Ett av världens största
Alpina VM är världens största vintersportevenemang näst efter vinter-OS. 600 tävlande från 65 nationer kommer göra upp om guldmedaljerna, och tävlingarna kommer att följas av ca 120 000 åskådare på plats och 700 miljoner TV-tittare.

Löfbergs åker till Åre med drycker fulla av naturlig energi som sätter extra fart på publik, funktionärer och de tävlande. Löfbergs bjuder både på rykande hett kaffe och kalla drycker som iskaffe och kallbryggt kaffe.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.