Sayan Isaksson tillagade white guides jubileumsmiddag 2019

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Galan ägde rum i Malmö där nya och etablerade restaurangstjärnor från hela landet kom för att delta och prisas och där gästerna blev bjudna på mingel med tilltugg signerade Sayan Isaksson. För kvällen satte Sayan samman en sharingmeny bestående av snacks, förrätter, varmrätter och dessert.

Under galan var restaurang Ekstedt nominerad till kategorin ”Årets Restaurang” och L’Avventura till ”Årets Serviceupplevelse”.

Om Sayan: Sayan Isaksson är en OS-belönad kock och stjärnkrögare i Stockholm. Sayan har under sin karriär redan hunnit komponera förrätten och huvudrätten till Nobelmiddagen 2015 och 2016, drivit flera framgångsrika krogar i Stockholm där två av dem dessutom uppnått Michelinstjärnor och en blivit utnämnd nordens bästa restaurang av Whiteguide. Utöver detta har han även tillsammans med det svenska kocklandslaget vunnit två guldmedaljer. I februari 2019 inledes Sayans samarbete med Stureplansgruppen och detaljerna presenteras senare under våren. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.